Aanbod

Coaching en Training

Hier zie je het aanbod van Esther Roelofs. Coaching en training is bij mij 100% maatwerk. Wat is er mogelijk op het gebied van coaching? Wat levert coaching op? Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie. Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten? Deze lees je hier. Wil je direct contact? Bel of mail dan gerust voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Nieuws – Uitbreiding dienstverlening i.v.m. Corona

Vanaf 1 april 2020 is het mogelijk om, naast de reguliere trajecten, ook E-coachtrajecten bij mij te volgen;
In een veilige online omgeving, volledig AVG proof, werken we aan de doelen die jij als coachee hebt: Het kan gaan over je werk, je loopbaan, thuis en digitaal werken, timemanagement, balans houden in tijden van onzekerheid, communiceren… zo maar een aantal thema’s die heel goed passen in E-coaching.

De komende tijd bepalen we samen welke locatie en/of vorm passend is bij het traject dat je bij me volgt. Onze gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. In overleg is het mogelijk om een afspraak te maken op een werklocatie, mits voldaan wordt aan de richtlijnen van het RIVM. Een goed alternatief is E-coaching, of een mix van beiden, evt. aangevuld met een of meerdere wandelsessies, zodat we elkaar wél kunnen zien, maar veilig én met meer afwisseling. Ik vertel je er graag meer over.

Je kunt je dus gewoon aanmelden voor nieuwe trajecten, voor een kennismakingsgesprek, voor loopbaancoaching, voor een advies, voor begeleiding in communicatie, timemanagement of verzuim.
De kwaliteit blijft gewaarborgd, mijn aandacht voor jou is onveranderd, we kunnen gewoon samen prettig aan het werk.

Vraag naar de mogelijkheden, mail of bel me.
Ik wens je een goede gezondheid, pas goed op jezelf en je omgeving.

Hartelijke groet, Esther

Ik wil meer info

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding voor werkgevers

Slechthorend & werk

SLECHTHORENDHEID EN WERK

Verzuimbegeleiding

VERZUIMBEGELEIDING

Timemanagement

Timemanagement begeleiding groningen