DISC in coaching en training

Waarom werk ik graag met DISC in coaching en training?

Ontwikkeling van gedrag en communicatie speelt een grote rol in mijn coaching en training. Individueel of in een klein team. Vragen die vaak gesteld worden zijn:  ‘Kunnen we de nieuwe uitdaging(en) aan? Waar moet een nieuwe medewerker aan voldoen? Welk gedrag hoort bij mijn functie? En past mijn functie dan wel bij mij? Zit ik op mijn plek, of kost alles me vreselijk veel energie? Met wie kan ik het best samenwerken?’ Een paar van de vragen waar ik dagelijks medewerkers in begeleid.

Coachen en trainen met DISC werkt! Met DISC krijg je namelijk inzicht in een belangrijk deel van deze lastige vragen: inzicht in Persoonlijkheid en gedrag! Werken met DISC is werken met een methode die zowel praktisch is als wetenschappelijk onderbouwd. Een methode die in veel organisaties, internationaal, wordt toegepast en hoog gewaardeerd! Sinds 2011 ben ik gecertificeerd DISC trainer bij persolog® Nederland.

DISC in training, coaching, advieswerk, werving en selectie

DISC geeft zeer snel inzichten op gedragsniveau en is situationeel. Hierdoor begrijp je waarom bepaalde taken je goed of minder goed liggen. Je begrijpt waarom je met de ene collega of klant beter kunt communiceren dan met de andere. Je snapt waarom de samenwerking in een team wel of niet succesvol is. Het is duidelijk in welke situatie je het best functioneert. Dankzij deze inzichten behaal ik goede resultaten in coaching en training, zoals bij

Online vragenlijsten

Slechts 3 vragenlijsten met 24 vragen! Invullen kost zo’n 15-20 minuten per lijst. De rapportage wordt opgeleverd als werkboek met persoonlijke opdrachten. Zo wordt de uitkomst tastbaar en snel toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Voor een teamanalyse voeg ik de resultaten van uw medewerkers samen. Dit levert waardevolle informatie op, die de basis is voor betere communicatie en meer efficiency in uw team.
Klik voor een Voorbeeld rapport DISC Persoonlijkheidsmodel, incl. leiderschap en functieprofiel

Betaalbaar

Goede kwaliteit, breed inzetbaar én betaalbaar. Dat is waar de profielen van persolog® aan voldoen. De kosten lopen uiteen van € 75 voor een basisrapport tot € 250 voor het meest uitgebreide profiel, zoals het voorbeeldrapport hierboven. Dit uitgebreide rapport ontvangt uw medewerker zowel in pdf als gedrukt. Ook krijgt hij het boekje ‘Het abc van de persoonlijkheid’, t.w.v. € 24,50. De bedragen zijn exclusief coachsessies en excl. 21% btw.

Logo gecertificeerd DISC trainer persolog

Foto Folder training met persolog profielenDISC ook in uw organisatie?

Misschien leest u graag eerst meer over DISC in coaching en training. Dat kan in de Folder over coaching en training met DISC van persolog® Nederland.

Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende afspraak met mij maken. Ik kom graag kennismaken.

Afspraak maken