Verhuisbericht Esther Roelofs coaching Groningen

Wat een spannend besluit!

Maandenlang, nee, de wens bestaat al ruim 2 jaar, ben ik in mijn hoofd bezig met ‘verhuizen naar een grotere en prettigere ruimte’. Zo af en toe voerde ik eens een gesprek, of ging ik kijken naar een mogelijk nieuwe werkplek. Tot twee keer toe ging ik de onderhandeling in, en haakte ik dan toch om praktische, maar vooral voor mij voelbare redenen op het laatste moment af. Het voelde dus niet goed. Wat fijn dat ik vanuit een prima werkplek de tijd had om dit verder voor mezelf uit te zoeken. Het hoefde niet op stel en sprong.

Tot afgelopen twee maanden. Het gevoel van een andere ruimte willen, nodig hebben, borrelde weer in alle hevigheid op. Tijdens de coachingssessies wil ik ervaren dat we beiden voldoende ruimte hebben, niet te krap zitten, kunnen bewegen als dat nodig is, eens op een andere stoel kunnen zitten als dat nodig is. En sessies kunnen behoorlijk intensief zijn, waarbij dan letterlijk ruimte om je heen prettiger is. Het borrelde dus weer..

Ik vroeg mijn goede vriendin Sylvia, (ze is styliste en eigenaar van NO.9 interieur en advies en maakt echt prachtige ontwerpen!), of ze binnen mijn huidige kamer mogelijkheden zag ruimte te maken. Mijn bureau kan er misschien wel uit, en plaatsmaken voor een leuk zitje..? Misschien moet ik het zoeken in mijn eigen kamer, is daar nog wel wat mogelijk?

Ze ging aan de slag. Halverwege dit proces kwam er een grotere kamer op mijn etage beschikbaar. Met mooi uitzicht, meer ramen, en meer mogelijkheden. Ik kon hier ook de muren een kleur geven, alles was mogelijk. Na het nodige rekenwerk, het moet tenslotte ook allemaal betaald worden, was ik er uit. Dit ga ik doen. Sylvia paste de afmetingen aan en maakte haar ontwerp af.

Het nieuwe huurcontract werd opgesteld

… en BAM! Daar was weer dat gevoel, dit moet je niet gaan doen. Het ging om praktische zaken, die allemaal te overzien waren, maar mijn gevoel nam direct over. Niet doen! Gelukkig heb ik geleerd hier naar te luisteren, en dit gevoel serieus te nemen. Vaak ‘moet het dan zo zijn’, alleen zie je dat pas later.

Op dat moment was ik teleurgesteld, en voelde ik me krachtig tegelijk. Ik was er inmiddels wel van overtuigd dat het tijd was voor een grotere ruimte. Ik heb het nu zo duidelijk voor mezelf kunnen visualiseren, Sylvia had zelfs plaatjes gemaakt van de sfeer en inrichting. Dit was wat ik zocht. De week erop heb ik meteen een bezichtiging gepland bij een kantoor in Groningen, waar een aantal kamers leegstonden. Ik deelde mijn zoektocht ook met collega ondernemers op de gang. Zo kreeg ik de tip om ook nog ergens anders te kijken, vlakbij de locatie die ik op het oog had. Toeval?

Beide locaties bezocht ik op die ochtend. De tip bezocht ik als eerste. En ik wist niet wat ik zag! Het uitgewerkte plaatje van Sylvia, zou hier letterlijk voor mij worden gerealiseerd. Deze stijl was mijn wens, kleuren en meubels zelf uit te zoeken. Fantastisch gewoon. Het voelde zo goed! Uitzicht op de natuur, goed bereikbaar, een prettige sfeer.
Daarna ging ik ook de andere locatie nog bezoeken, maar mijn gevoel was al te sterk. Ik had al gekozen.

Vanaf 1 mei dit jaar zit ik op mijn nieuwe plek

Ik heb er veel zin in. Mogelijkheden om direct het park in te wandelen, ook tijdens een sessie. De bereikbaarheid is nog steeds goed of zelfs beter. Openbaar vervoer, fiets, gratis parkeren met de auto. Alles is geregeld en het voelt enorm goed.

Natuurlijk ben ik tot 1 mei ook goed bereikbaar, en heb ik een fijne werkplek waar je van harte welkom bent. Wil je eens kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Waar vind je me?

Tot 1 mei 2019 ontvang ik je graag op Zernikepark 12, 9747 AN Groningen.
Vanaf 1 mei gaan we verder aan de Leonard Springerlaan 35, 9727 KB in Groningen.

Graag tot ziens,
Esther

Ik wil graag kennismaken