Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan Groningen 2019Week van de Loopbaan!

Zoek je advies in werk- en loopbaanzaken? Een loopbaancoach kan je (op weg) helpen. Maak een afspraak in de Week van de Loopbaan – 16 t/m 22 september

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 22 september 2019. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk. Ook bij mij ben je van harte welkom.

Gratis downloads

Een sterk CV!
Werk zoeken – 7 tips!
Wat te doen tijdens mijn pensioen?

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wil je weten waar je kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft. Lees hier meer over individuele loopbaancoaching.Loopbaanbegeleiding voor Particulieren

Leven Lang Ontwikkelen

Ook al heb je het goed naar je zin in je werk, nadenken over de toekomst is slim. Werkte je vroeger je hele carrière bij één werkgever.. Tegenwoordig zijn mobiliteit, blijvend ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid sleutelwoorden. Zelf tijdig in actie komen is essentieel. Zelfs de Overheid ondersteunt en financiert inmiddels het ontwikkeladvies voor 45 plussers. En dit is waarschijnlijk nog maar het begin.

Mooi gezegd! Maar hoe dan? Blijvend ontwikkelen?

Om regie te voeren over je eigen loopbaan is het belangrijk dat je jezelf kent. Dat je weet wie je bent, wat je kunt, en wat je wilt. Eenmaal op dat punt kun je onderzoeken waar en hoe je dit kunt vormgeven. Moet je de schoolbanken in of leer je in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of ga je vol nieuwsgierigheid snuffelen in een andere branche? Misschien past een stage of werkervaringsplek beter bij jou?Leg dit soort vragen eens voor aan een loopbaanprofessional.

Gratis Ontwikkeladvies voor 45plussers

Ook de Overheid is overtuigd. Gesprekken met een loopbaancoach helpen je op weg. De overheid ondersteunt in de vorm van de subisidieregeling (gratis) ‘Ontwikkeladvies 45plussers’?

Aanmelden voor de Week van de Loopbaan 2019

Wil je je heroriënteren op je loopbaan? Meld je dan aan. Dit kan via de site van de Week van de Loopbaan of door een mail te sturen naar info@estherroelofs.nl of het contactformulier in te vullen op mijn contactpagina. Kun je niet in de Week van de Loopbaan en wil je wel graag een afspraak met me maken? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende en gratis kennismaking.

Ik hoop je te ontmoeten tijdens, voor óf na de Week van de Loopbaan.

Hartelijke groet,
Esther

Maak hier een afspraak