Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan!

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? 
In 2019 vindt de Week van de Loopbaan van 16 t/m 22 september plaats.
Noteer de datum alvast in je agenda. 

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 22 september 2019. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft. Lees hier meer over individuele loopbaancoaching. 

Wie gaat dat betalen?

De kosten voor loopbaancoaching en andere coachdoelen kunnen flink oplopen. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om (een deel van) de kosten vergoed te krijgen. Ik neem je graag mee in de regelingen die ik tegenkom. Je leest er meer over onder Kosten, subsidie en andere regelingen. Deelname aan de Week van de Loopbaan is gratis!

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Ervaringen van klanten

Gratis Ontwikkeladvies voor 45plussers

Ook de Overheid is overtuigd. Gesprekken met een loopbaancoach helpen je op weg. De overheid ondersteunt in de vorm van de subisidieregeling (gratis) ‘Ontwikkeladvies 45plussers’?

Aanmelden voor de Week van de Loopbaan 2019 kan op dit moment nog niet.

Wil je je heroriënteren op je loopbaan en wil je niet wachten op de Week van de Loopbaan? Een gratis en vrijblijvende kennismaking kan ook nu. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis kennismaking. Een afspraak maak je het liefst door een mail te sturen naar info@estherroelofs.nl of het contactformulier in te vullen op mijn contactpagina.

Ik hoop je te ontmoeten tijdens, voor óf na de Week van de Loopbaan.

Esther

Maak hier een afspraak