Workshop LinkedIn Groningen Esther Roelofs coaching en training

Workshop LinkedIn

LinkedIn voor beginners en gevorderden

Zó werkt het!

  • U zorgt voor de groep, ik zorg voor de inhoud, aangepast aan het niveau van de deelnemers.
  • Incompany of extern? Geen probleem! We overleggen de beste optie.
  • Praktijk gericht met persoonlijke aandacht van een ervaren loopbaancoach en trainer.
  • Bij grotere groepen zijn meerdere trainers beschikbaar, zodat de persoonlijke aandacht blijft.
  • Fotograaf nodig? Ook die neem ik mee!

U ziet het, we gaan gewoon aan de slag. Spreekt deze manier u aan? Neem dan contact met me op. We bespreken uw wensen en ik zorg voor een passend voorstel.

Ja, ik neem contact op

Dit zeggen deelnemers

Vanochtend een zeer zinvolle workshop LinkedIn voor gevorderden gevolgd, verzorgd door Esther Roelofs. In een kleine setting met persoonlijke aandacht, op een prettige locatie heeft Esther mij, naast informatie over de mogelijkheden van LinkedIn, ook bruikbare tips en adviezen gegeven die ik goed kan toepassen om mijn profiel te optimaliseren. Een echte aanrader!
Deelnemer workshop LinkedIn
Veel lof voor de workshop LinkedIn voor gevorderden afgelopen vrijdag gegeven door Esther Roelofs. Dankzij haar deskundigheid en warme karakter hebben wij snel de puntjes op de “i” (van Linkedİn) gezet.

De workshop leverde mij een aantal interessante momenten van inspiratie op. Wanneer dit gebeurde stapte ze moeiteloos van haar programma af om deze ideeën verder met mij uit te werken.

Voor een halve dag sessie leverde de workshop mij meer constructieve tips op dan ik had verwacht.

Zeker doen!

Deelnemer workshop LinkedIn